Temelji na kojima je tvrtka izgrađena leže u cjeloživotnom iskustvu starog majstora zanata. Tradicija, znanje i kvaliteta naš su moto već dugi niz godina. Znanja i snalažljivost iz vremena kada tehnologija nije bila toliko široko dostupna, te prenošenje tih znanja s koljena na koljeno, uz konstantna ulaganja u korak sa svjetskom tehnologijom ključ su za naš uspjeh.

Tvrtka je osnovana 1993. godine. Jedna od prvih djelatnosti je strojna obrada blokova motora. U relativno kratkom period do početka 2000. godine tvrtka širi poslovanje na strojnu obradu radilica, klipnjača, glava motora te paralelno razvija djelatnosti potrebne za što bržu, uspješniju i raznovrsniju strojnu obradu, tokarenje, glodanje i TIG zavarivanje.

Od ranih 2000-tih tvrtka se bavi i servisiranjem turbopunjača. Tijekom dvadeset godina, servis turbopunjača je postao većinski dio poslovanja tvrtke. Ulaganjem u najmoderniju tehnologiju nužnu za servisiranje, tvrtka ima mogućnost rješavanja nekih od najzahtjevniji problema turbopunjača u cestovnom i brodskom programu.

Kako bismo kao tvrtka išli u korak sa novim standardima za zaštitu okoliša i pripomogli sveukupnom očuvanju okoliša, 2019. godine investirali smo u opremu za čišćenje DPF-a.

Prateći  napredak znanja i tehnologija  2021. godine tvrtka kreće u novu investiciju:  programe i opremu za pružanje usluga CAD-a i 3D printanja.

  • Vizija

    Budućnost tvrtke vidimo u modernizaciji postojeće i ulaganjima u novu tehnologiju prateći time napredak svjetskog razvoja tehnologija. Konstantnim ulaganjima želimo ostati kompetentni i konkurentni na svjetskoj razini, kako kvalitetom usluge, tako i brigom za okoliš.

  • Misija

    Želimo biti sigurni da zadovoljstvo naših klijenata uvijek dolazi na prvo mjesto. Želimo povećati kvalitetu naših proizvoda te obujam naše proizvodnje svakom predstojećom godinom. Želimo biti u korak sa inovacijama zaštite okoliša.