Sa više od 20 godina iskustva u reparaciji turbopunjača, naša konstantna ulaganja u novu tehnologiju omogućila su nam pronalazak rješenja većine problema s kojima se naši dugogodišnji te novi klijenti svakodnevno susreću.

Paleta naših usluga u segmentu servisiranja turbopunjača je široka, pokrivajući cestovni i pomorski promet.

Usluge servisa turbopunjača obuhvaćaju:

Rastavljanje

Čišćenje

defektaža

Defektaža

zamjena dijelova

Zamjena istrošenih dijelova

balansiranje

Balansiranje

Podešavanje protoka

Podešavanje protoka

Kako vam možemo pomoći?

Koristeći najmoderniju opremu vrhunske kvalitete, naši iskusni djelatnici su garancija da će vaša turbina biti u potpunosti servisirana, testirana i certificirano balansirana u najkraćem roku.

servisirani turbopunjač

U samo pet koraka dođite do potpuno servisiranog turbopunjača:

1. KONTAKT
Kontaktirajte nas, te obavijestite o tipu automobila i broju turbine kako bi vam mogli dati ponudu za servis vašeg turbopunjača.

2. SIGURNO ZAPAKIRAJTE
Bilo da šaljete vaš turbopunjač sa špediterskim službama ili donosite osobno, molimo vas da osigurate turbopunjač u pakiranju sa vašim podacima vidljivim na vanjskom dijelu pakiranja. Ukoliko šaljete paket ne zaboravite napisati naše podatke i adresu koju možete pronaći ovdje.

3. DOGOVORITE PRIJEVOZ SA LOKALNIM ŠPEDITEROM ILI SAMI DOSTAVITE U RADNOM VREMENU
Kontaktirajte vašu lokalnu špeditersku službu kako biste dogovorili vrijeme preuzimanja ili ako ste u mogućnosti dođite osobno do tvrtke. Veselimo se vašem dolasku.

4. USLUGA
Kada zaprimimo vaš turbopunjač najprije ga rastavimo te potom temeljito očistimo. Tek tada možemo sa sigurnošću analizirati što se dogodilo, te vam potom dati finalnu ponudu za kompletan servis. Ukoliko se složite sa cijenom usluge te nam potvrdite, nastavljamo sa reparaturom turbopunjača. Zamjena potrošenih dijelova turbopunjača temelj je za uspješno balansiranje turbopunjača na nekim od tehnološki najsofisticiranijih strojeva. Certificirano balansiran turbopunjač je sastavljen, te ukoliko ima VNT mehanizam, protočnost zraka je optimizirana za najbolju iskoristivost pri radu.

5. DOSTAVA ILI PREUZIMANJE
Potpuno sastavljen i spreman za ugradnju, turbopunjač vam vraćamo skupa sa certifikatima koji potvrđuju kvalitetu našeg rada. Uz dobro održavanje, potpuno repariran turbopunjač će vam služiti godinama. Ovisno o vašoj odabranoj metodi turbopunjač ćemo Vam vratiti putem špediterskih službi ili ćete ga preuzeti osobno.
Ukoliko se želite detaljnije upoznati sa temom turbopunjača, različitih tipova, održavanju vašeg turbopunjača zdravim i kako postupiti pri potrebi popravka turbopunjača na pravom ste mjestu. Pod temom česta pitanja na našoj stranici pronaći ćete sve navedeno i više od toga. Ukoliko imate specifično pitanje, molimo vas da nas kontaktirate.