Važnost očuvanja okoliša svakim danom postaje sve veća. Kako bismo zaštitili sebe i naš okoliš od štetnih emisija i čestica kojima ga motori s unutarnjim sagorijevanjem onečišćuju, na ispuh motora je postavljeno nekoliko vrsta sustava filtracije ispusnih plinova, među kojima je i filter krutih čestica ili šire poznat kao DPF.

Raspon usluga koje nudimo u ovom sektoru poslovanja:

  • Inspekcija DPF-a u svrhu utvrđivanja postoje li oštećenja ili napuknuća
  • Ispitivanje protočnosti i tlaka na izlazu DPF-a
  • Čišćenje DPF-a
  • Ispitivanje protočnosti i tlaka na izlazu DPF-a nakon čišćenja.
  • Detaljna inspekcija DPF-a nakon čišćenja

Filteri krutih čestica ili Diesel Particulate Filters (DPF) kao i svaka druga komponenta nakon određenog perioda zahtijevaju servisiranje. Ulaganjem u jedan od najmodernijih strojeva za čišćenje DPF-a nudimo čišćenje filtera u rekordnom vremenu.

filtera krutih čestica (DPF)
stroj za čišćenje DPF-

Kako vam možemo pomoći?

Koristeći najmoderniju tehnologiju u sektoru čišćenja DPF-a naši iskusni djelatnici su garancija da će vaš DP Filter biti očišćen, testiran, te certificirano funkcionalan u rekordnom vremenu.

Samo u pet kratkih koraka možete očistiti vaš DP Filter:

1. KONTAKT
Kontaktirajte nas, te obavijestite nas o tipu automobila kako bi vam mogli dati ponudu za čišćenje vašeg DPF-a

2. SIGURNO ZAPAKIRAJTE
Bilo da šaljete vaš DPF sa špediterskim službama ili donosite osobno, molimo vas da osigurate DPF u pakiranje sa vašim podacima vidljivim na vanjskom dijelu pakiranja. Ukoliko šaljete paket ne zaboravite napisati naše podatke i adresu koju možete pronaći ovdje.

3. DOGOVORITE PRIJEVOZ SA LOKALNIM ŠPEDITEROM ILI SAMI DONESITE ZA VRIJEME RADNIH SATI
Kontaktirajte vašu lokalnu špeditersku službu kako biste dogovorili vrijeme preuzimanja ili ako ste u mogućnosti dođite osobno do tvrtke. Veselimo se vašem dolasku.

4. ČIŠĆENJE
Kada zaprimimo paket sa vašim DPF-om potvrdit ćemo vam da je stigao te će ga jedan od naših iskusnih tehničara temeljito pregledati te očistiti.

5. DOSTAVA ILI PREUZIMANJE
Kada završimo sa čišćenjem vašeg DPF-a dobit ćete potvrdu da je spreman za preuzimanje ili dostavu. Odabirom vaše preferirane metode dostave, filter ćemo vam vratiti očišćen i spreman za ugradnju.

Ukoliko se želite detaljnije upoznati sa temom DPF-a, održavanjem vašeg DPF-a zdravim i kako postupiti pri potrebi čišćenja DPF-a na pravom ste mjestu. Pod temom česta pitanja na našoj stranici pronaći ćete sve navedeno i više. Ukoliko imate specifično pitanje, molimo vas da nas kontaktirate.