IVE COMMERCE  d.o.o. posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje obrađujemo odnosno prikupljamo prilikom posjeta našoj internet stranici. Obrada osobnih podataka temelji se na Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka i zakonskoj regulativi RH kao države članice EU koja je primjenjiva na našu mrežnu stranicu.

Voditelj obrade osobnih podataka:

IVE COMMERCE d.o.o., Put Blata 60, Kaštel Stari

Tel:+38521230672, E-mail: ive-commerce@st.t-com.hr, Web stranica: www.ive-commerce.hr

 

  • Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). IVE COMMERCE  d.o.o. ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom upita o proizvodu i/ili usluzi ili nekog drugog razloga), čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u gore navedene svrhe.

  • Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka

IVE COMMERCE  d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke za potrebe davanja informacija i/ili ponuda te za potrebe komunikacije s Vama. Neće ih proslijediti trećoj strani.

  • Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašem tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućuje prepoznavanje Vašeg računala prilikom slijedećeg posjeta našoj stranici.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su  IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta, te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana (npr. Google Analytics)  IVE COMMERCE  d.o.o. se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na Vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice. Sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje nekih značajki naše internet stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

  • Korištenje i otkrivanje, odnosno prijenos osobnih podataka

Vaši će podaci biti objavljeni samo sljedećoj kategoriji primatelja: špediterima radi isporuke robe. Napominjemo kako će biti otkriveni samo oni podaci koji su potrebni za isporuku robe.

Također napominjemo kako je obrada navedenih podataka ponekad potrebna zbog sklapanja ugovora (o usluzi ili prodaji robe). Stoga, ukoliko ne dostavite navedene podatke, nećemo biti u mogućnosti sklopiti ugovor niti obraditi Vašu narudžbu.

  • Sigurnost

IVE COMMERCE d.o.o. se trudi osigurati sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka (poput Opće uredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka i dr.). Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Dužni smo poštovati povjerljivost Vaših podataka te koristimo zaštitne mjere kako bi osigurali sigurnost Vaših osobnih podataka.

Međutim, prijenos podataka putem interneta može imati sigurnosne propuste, tako da stopostotna zaštićenost ne može biti zajamčena. Zbog toga svaki korisnik može svoje osobne podatke dostaviti i alternativnim metodama, npr. putem telefonskog poziva ili dopisa.

  • Rok pohranjivanja

Vaše podatke pohranjujemo do isteka zakonskog roka obaveze čuvanja.

  • Prava korisnika

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim IVE COMMERCE-u d.o.o. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka, molimo Vas da nas o promjenama obavijestite, kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

Danu privolu imate pravo povući u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da obavijestite IVE COMMERCE d.o.o. u pisanom obliku na adresu Put Blata 60 , 21216  Kaštel Stari ili na ive-commerce@st-t-com.hr  ili usmenim putem na telefon 021/230672. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu od IVE COMMERCE-a d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.

  • Automatizirana obrada

Napominjemo kako se neki podaci (poput vrste internetskoga preglednika koji rabite, broja posjeta, prosječnog vremena provedenog na stranicama, pregledavani sadržaj i slično) obrađuju automatski prilikom pristupa našoj internet stranici . Navedeni podaci se koriste u svrhu procjene privlačnosti naše internet stranice. Korisnik ima pravo zahtijevati da se na njega ne odnosi odluka koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, osim ako je takva odluka potrebna za sklapanje ili izvršenje ugovora između korisnika i IVE COMMERCE d.o.o. dopuštena hrvatskim pravom ili pravom Unije ili temeljena na izričitoj privoli korisnika.

  • Obavijest o promjenama i kontakt

Svaka promjena naše politike privatnosti bit će objavljena na početnoj stranici.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz izjavu o zaštiti privatnosti molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: ive-commerce@st.t-com.hr.